Почернената майка Илияна Дамянова, която точно преди година загуби красивата

...
Почернената майка Илияна Дамянова, която точно преди година загуби красивата
Коментари Харесай

Само във Фрог: Почернена майка принуди Дъмпела да излезе на светло

Почернената майка Илияна Дамянова, която тъкмо преди година загуби красивата си щерка Асияна при жестока злополука, принуди небезизвестният Даниел Стефанов-Дъмпела да изплува на ярко. Той нашумя преди няколко години, откакто наръга Багата в столично заведение. Някои медии го свързват с родния ъндърграунд.
Асияна остави сираче петмесечната Даная-дете на Дъмпела. От този миг до момента майката на починалата млада жена се бори „ със зъби и нокти “ да вижда внучката си. Уплашена е, че откакто са й извадили интернационален паспорт, могат да я изведат и повече да не я види. След трагичната злополука, момиченцето живее при Даниел Стефанов и негова другарка. Софийски областен съд през днешния ден даде ход на дело, в което Илияна желае да й се даде опция да вижда дребното дете, което към този момент е на 1,5 година Появата на Дъмпела в съда изненада всички. Демонстрира жизнен дух и въодушевление. Усмихваше се от самото начало, до момента в който стартира правосъдното съвещание. „ Точно на днешната дата преди една година погребах щерка си. Тя е майка на неговото дете. Поне пред паметта на Асито, да бъдем по-смирени “, възмути се Дамянова.

Свидетелите от страна на Илияна споделиха пред Фрог, че са виждали Дъмпела да се движи с защита и прецизираха, че мъчно може да бъде засечен, още по-малко сниман. Не скриха, че се опасяват от него и позволиха, че откакто ги е видял в съда, в този момент може да им отмъсти. Разказаха, че откакто родила, Асияна сама отглеждала детето си и се сблъсквала с неволите на майчинството. Няколко пъти единствено засичали Дъмпела да се мярка за часове, след което си тръгвал. Те признаха, че приживе Асияна се страхувала за живота си, оглеждала се на открито, следяла през прозореца преминаващите коли и била подозрителна към всичко и всички. „ Знаеше, че Дъмпела и изневерява и това я погубваше “, допълниха нейни познати. Илиана е безапелационна, че щерка й е починала при странни условия, които към момента не са изяснени в цялост от проверяващите.

Съдебният състав помоли Илияна и Дъмпела да се спогодят в името на детето. Подчертано беше, че то ще има потребност и от двете страни и сходни правосъдни разногласия не са в услуга на Даная. Адвокатката на Даниел изненадат всички, като съобщи, че клиентът й желае, в случай че се стигне до срещи, те да са в обществен център и то за напълно малко време. „ Кажи ми за какво не искаш да ми дадеш да видя детето? Кажи ми, Даниел, какво съм ти направила? “, питаше през сълзи Илияна. Отговор по този начин и не получи. Дъмпела опита да се измъкне от въпросите на почернената майка, като изясни, че имал работа и трябвало да потегля. „ Даниел желае да заличи загатна за Асияна “, безапелационна е Илияна. Следващото съвещание е планувано за май месец.

Екип на Фрог нюз
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР