Победителят в Биг Брадър Моуст Уонтед - Уош Ем Си,

...
Победителят в Биг Брадър Моуст Уонтед - Уош Ем Си,
Коментари Харесай

Победителят в Биг Брадър пред Гала: Джулка ми прилича на...

Победителят в " Биг Брадър Моуст Уонтед " - Уош Ем Си, бе посетител в „ На кафе ” по Нова телевизия. Ето по-важното от това, което сподели Уош Ем Си пред Гала:

„ Щом за трети път печели рапър, значи сме готини. Исках да бъда себе си в Къщата, пък каквото стане. Да ви кажа почтено, изненадах се, че толкоз харесаха държанието ми, считам, че такова би трябвало да е на всички.

Тежи ми, че толкоз ме харесват хората, уповавам се и на отрицателни мнения. Баща ми и майка не се ме подлагали на критика. Веднага след предаването се прибрах вкъщи, тъй като нашите ми липсваха доста. Изобщо не ми бе до празненство, с приятелите се видях на идващия ден. Гордеят се с мен приятелите ми.

Никога не съм получавал толкоз доста писма, още не съм ги отворил да ги прочета всичките.

Сега хората се стараят, пишат с абзаци, с добре премислени фрази, с които се показват вярно. Показаха удивление, поддръжка към мен, обичат ме. Ако ме гледате, не знам по какъв начин да ви се отблагодаря.

Все още не съм се видял с никой от съквартирантите, само че и това време ще пристигна. Имах покана от ЯЯ да се фотографирам в един клип, само че бях на присъединяване и не можах.

Сладката Джулка несъмнено е на някой остров. Спечели ме с това, че е добра, тя не може да бъде неприятна. Разговорите с нея ми бяха приятни, занимателни, само че някои неща несъмнено ми бяха непознати, изключително техните женски неща. Беше ми прелестно в компанията на Джулияна, тъй като нямаше напрежение.

Мисля, че Никита не я поддържах задоволително, припомням си, че тя сподели красиви и хубави думи за мен, а аз не се усещах подобен. Бил съм естествен, изслушвал съм й проблемите, само че никога не съм усещал, че съм единственият в нейна поддръжка.

Приятелката ми Мария ми сподели, че се гордее с мен и съм се показал ослепително. Всичко е наред сред нас.

Майка ми е най-хубавият човек в моя живот. Те си наподобяват с Джулката, те не могат да навредят на някой човек, неразбираемо е за тях. На нея и става мъчително, когато някой я финтира, излъже и я обиди, само че не мисли за възмездие, не се пали. Много е чиста и добра, малко е допълнително даже. Казах й да се стяга, тъй като не е хубаво по този начин. Най-добрият съвет от майка е да чувам татко си, а от татко ми - да чувам майка ми какво ми приказва.

Последният подарък, който съм правил, е когато видяхме с приятелката ми една жена да се разхожда боса и в дрипи по улицата. Казах на Мария, ти имаш 100 чифта кецове, що не й дадеш твоите. Тя го направи и се прибрахме с такси ”,
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР