Победителят от последния сезон на Като две капки вода“ Владо

...
Победителят от последния сезон на Като две капки вода“ Владо
Коментари Харесай

Владо Михайлов, SLNG, P.I.F. и NIKECA с концерт в Бургас на 20 септември

Победителят от последния сезон на „ Като две капки вода “ Владо Михайлов ще направи концерт в Бургас дружно със SLNG, P.I.F. и NIKECA. Събитието е на 20 септември в Летния спектакъл и е част от турнето The Winner Tour - естествено продължение на триумфа му в телевизионното шоу. Арт шеф на турнето е Рафи Бохосян.

„ Очаквам с неспокойствие този концерт. Турнето към този момент е в разгара си и сме се постарали шоуто да е взривоопасно. Ще има доста изненади. Ще изпеем най-емблематичните песни на SLNG и P.I.F, както и някои по-нови части. Включили сме и най-любимите песни на „ Сафо “, с които стартира моят музикален път. С тях ще открием и ще приключим концертите. Ще си партнираме и с NIKECA ", споделя за турнето Владо Михайлов.

Той се занимава с кино от 20 години, само че музиката е движеща мощ за него още от дете.

„ От дребен бленувам да стана артист, китарист и артист. Да съм на сцената е сбъдната фантазия за мен. Рано разбрах, че живият контакт с публиката е това, което желая. Затова и изоставих рисуването, с което също се занимавах доста съществено, с цел да се отдам на музиката “, споделя още Владо Михайлов.

Предстоящите вълнуващи срещи с публиката са в основата на The Winner Tour. След Бургас турнето продължава в Плевен – 21 септември, и в София с втора дата на 23 септември.

БИЛЕТИ:

- Eventim:https://bit.ly/3JXljPG

- Grabo:https://bit.ly/45dB2Te

- На каса " Часовника "

Повече за Владо Михайлов

Владо Михайлов е артист, артист и създател на песни. Сред музикалната аудитория е прочут като фронтмен на групите „ Сафо “, REWIND! и SLNG. Участвал е два пъти в състезанието „ Евровизия “ - с Equinox и Кристиан Костов. Често е на музикалната сцена с група P.I.F., като гост-изпълнител.

Има голям брой награди за музика със „ Сафо “, измежду които „ Дебют на годината “ (2003 г.), „ Група на годината “ (2004 г.), „ Песен на годината “ - „ Пустинна земя “, и други

Кариерата му в киното и в малкия екран стартира през 2004 година Участвал е допълнително от 70 задгранични и български продукции, партнирайки си с артисти като Салма Хайек, Ейдриън Броуди, Гай Пиърс и други Българската аудитория го познава от филмите „ Възвишение “ и „ Нокаут или всичко, което тя написа “, както и от сериала „ Братя “, в който играе основната роля.

Той е и една от звездите на мюзикъла у нас с функциите си във „ Фантомът на операта “, „ Мамма миа! “, „ Исус Христос Суперзвезда “, „ Клетниците “.

На театралната сцена си партнира сполучливо с Йоанна Темелкова в пиесата „ Аз и Ти, преди Ние “.

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР