Победителят от първия сезон на Кухнята на Ада“ Дани Спартак

...
Победителят от първия сезон на Кухнята на Ада“ Дани Спартак
Коментари Харесай

Дани Спартак от Хелс Китчън си купи ресторант! Приключи с работата при шеф Ангелов

Победителят от първия сезон на „ Кухнята на Ада “ Дани Спартак ще развива личен ресторант, разбра HotArena.

Кулинарят нае парцел в центъра на София, където ще отвори свое заведение. Дани влага част от парите от наградния фонд от успеха си в шоуто, с цел да започва бизнеса си. Той не влага цялата сума от 100 000 лв.. Половината Дани оставя в банката. Те са за учението на дребното му дете, писа „ България Днес “.

Мястото, което спечелилият от „ Хелс китчън “ взима, преди също е било ресторант. То е в окаяно положение и се нуждае от сериозен ремонт. Спартак се заема с тежката задача да го приведе в порядъчен тип.

В екипа на Дани ще влезе и различен участник от „ Кухнята на Ада “ – Светла. Двамата се сближават доста по време на готвенето в кухнята на Гала в „ На кафе “.

След като завоюва предаването с изключение на паричната премия получи и контракт за работа при началник Виктор Ангелов. Спартак не изкара дълго при майстор-готвача и взема решение, че е по-добре да се развива самичък в занята. Шеф Ангелов остава удовлетворен от желанието на някогашния си зависещ.

Топготвачът вижда голям капацитет у Дани и в прав текст му декларира, че това е верният път за него.

Скоро ще има добра година “, похвали се Дани от мястото, на което ще отвори новия си ресторант. Той не издава по кое време заведението ще отвори порти, само че сигурно това ще се случи след пролетта.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР