Победителят е само един и това е ГЕРБ, поне е

...
Победителят е само един и това е ГЕРБ, поне е
Коментари Харесай

Десислава Атанасова: Ще предложим кабинет, който да заработи на бързи обороти

Победителят е единствено един и това е ГЕРБ, най-малко е редно да го признаете, съобщи Десислава Атанасова от коалиция ГЕРБ-СДС в слово по време на първото съвещание на 45-ото Народно заседание.

Днес е време всички ние да поемем отговорност към гласа на гласоподавателите си, към стабилността на страната, сподели Атанасова.

" Ние отхвърляме да носим отговорност, в случай че страната бъде хвърлена в безпорядък и обърканост. Предупреждаваме, че безвремието на един длъжностен кабинет ще бъде платено от всички български жители. Тази цена ще се състои в задълбочаване на икономическите проблеми ".

Ще предложим кабинет, който от ден първи да може да проработи на бързи обороти, сподели още Атанасова.

" Ако нашето предложение за кабинет не бъде подкрепено, отговорността за стабилността и развиването ще бъде поета от втората партия, тази на Станислав Трифонов. И може би останалите обединения, които се самопровъзгласиха за носители на смяната. Тук е време мълчанието да бъде нарушено и феновете на шоуто да се срещнат с краткосрочните и дълготрайните управнически планове на втората политическа мощ. Предстоят ни значими, тежки и бързи решения. Всички ние изискуем отговори на значимите за страната ни въпроси - ще продължат ли ограниченията в поддръжка на бизнеса, ще се постановат ли нови ограничавания, ще продължим ли курса към еврозоната, ще намерим ли общ език с Република Северна Македония, ще защитим ли контрактуваните 29 милиарда евро по Плана за възобновяване. Ние имаме отговори на тези въпроси. И тези отговори бяха подкрепени от близо 900 000 български жители ", посочи тя.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР