Победителката от „ВИП Брадър” 2016 Миглена Ангелова учуди с признанието,

...
Победителката от „ВИП Брадър” 2016 Миглена Ангелова учуди с признанието,
Коментари Харесай

Миглена Ангелова избухна: Математиката е по-яка от креватните упражнения!

Победителката от „ ВИП Брадър” 2016 Миглена Ангелова учуди с признанието, че избира математиката пред креватните наслаждения.

Дамата, която има цели четири брака за гърба си, крие следващото ново гадже, което е твърдо решена да не излага на показ.

За него се знае, че е близо десетилетие по-млад от журналистката. Русчуклийката призна, че такава обич я спохожда за пръв път, писа „ Таблоид “.

Сега Миглена е склонна да одобри, че всичко в живота е математика и напряко втрещи другари и врагове с тезата, че точната просвета е по-важна даже от секса.
52-годишната тв водеща е уверена в силата на науката, по тази причина разпределя до секунда всеки собствен ден и всяко свое деяние.

Така, по думите й, последователно съумява да изхвърли от живота си празните и ненужни неща, срещи и хора.

Страстта към математическото моделиране се родила откакто почнала работа със Сергей Ерофеев, декан на журналистическия факултет в Москва. По законите на математиката руснакът е съставил таблица на човешкия живот, която журналистката назовава „ противен квадрат”.

„ В него можеш да си зачеркваш отминалата година, която към този момент принадлежи на смъртта”, отбелязва Ангелова в изявление и акцентира, че „ това те кара да живееш по различен метод.

Източник: hotArena
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР