Победителката от последното издание на X Factor Християна Лоизу изостави

...
Победителката от последното издание на X Factor Християна Лоизу изостави
Коментари Харесай

Победителка в музикален формат изостави живота си в Кипър, заради репортер на Слави

 Победителката от последното издание на X Factor Християна Лоизу изостави топлия Кипър и се придвижи в мъглива София.

Причината е обичаният човек, репортерът Борислав Борисов. Боби Стар,  като прочут журналистът, е измежду новите лица в малкия екран на Слави Трифонов. Той се причисли към екипа на предаването на гологлавия водещ след посещение при него. Преди това имаше своя светско предаване онлайн. Репортерът се изявява един път седмично във " Вечерното шоу на Слави Трифонов ".

Боби и Християна са бясно влюбени. 

Заради гаджето си певицата заживя в София и съвсем не се прибира в родния Кипър. Двамата към този момент разделят един покрив столицата.  Дори и на море лятото бяха в България. Посрещнаха дружно и празниците. За Нова година бяха във Варна, където певицата имаше присъединяване. Преди това на Коледа останаха столицата с близки на репортера. Лоизу и Борислав са дружно от малко повече от година. През октомври означиха първата си годишнина. Самата Християна призна за връзката им напролет.

" Познаваме се от много време около работата ни. Той е публицист, водещ, беше ми взел няколко изявленията. Покрай събития се бяхме срещали. Но се видяхме в Кипър, колкото и необичайно да звучи. Там се срещнахме... и внезапно любовта пламна ", разкри певицата.

Преди това   Християна имаше връзка с оперния артист Никола Войнов. Именно той я без записал за присъединяване в X Factor, който тя по-късно завоюва. Именно триумфът й в музикалния формат промени връзките сред тях и не след дълго те се разделиха, пише  " България Днес ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР