Победител във втория лайв на юбилейния сезон на „Като две

...
Победител във втория лайв на юбилейния сезон на „Като две
Коментари Харесай

Мариана Попова направи фурор в Капките

Победител във втория лайв на юбилейния сезон на „ Като две капки вода “ стана Мариана Попова. Певицата впечатли мощно феновете и журито с превъплъщението си в облика на Rag’n’Bone Man. Тя излезе неузнаваема под прожекторите и изуми с превъзходното показване на песента “Skin”. Всички членове на журито не скриха възхищението си, а Хилда сподели за осъществяването й: „ Аз мисля, че за осъществяване като това е направено и това шоу! “

„ Мисля, че гримът и костюмът доста помогнаха за създаване на облика. Също по този начин и метода да пееш като мъж е доста съществено предизвикателство. Но аз обичам да пея мъже. Обожавам го този реализатор и доста постоянно го слушаме с Веселин вкъщи. Трансформацията стартира от 13.00 ч. на обяд и бях подготвена в 20.10 ч. Добре, че пях последна и това оказа помощ да си довършим работата “, разкрива какъв брой време е лишило да се превъплъти в облика Мариана.

„ Може би това през днешния ден, да се трансформира в мъж – пълен и с брада. В живота не ми се е налагало да правя доста мъжки неща. в това число нямам и брошура за шофиране. Щастлива съм, че попаднах на мъж, който прави мъжката работа вместо мен “, признава изпълнителката.

„ Да си държи на думата. Да наподобява респектиращо, да не върви на маникюр и педикюр. Един естествен мъж, на който да можеш да си опреш главата и да поплачеш. Без значение дали си мощна, слаба, красива или грозна, а той да продължава да те обича “, споделя мнението си Мариана.

Талантливата певица признава, че не е суетна и се възприема такава каквато е. Осъзнава кусурите си, не се тормози и се усеща добре в кожата си.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР