Победител в шоуто Като две капки вода тази вечер стана

...
Победител в шоуто Като две капки вода тази вечер стана
Коментари Харесай

Керана е победителка в Капките тази вечер

Победител в шоуто " Като две капки вода " довечера стана стана Керана в облика на Бионсе.

" Като две капки вода " стартира стремително с осъществяване на спечелилия от предходната седмица - Владимир Михайлов. Той трябваше да се превъплъти в облика на Бруно Марс и още веднъж не разочарова, а в противен случай - потвърди, че е извънреден реализатор.

След него на сцената на предаването се качи Яна Маринова, която имаше тежката задача да имитира Лепа Брена. Пеенето не е мощната страна на Яна и това стана ясно още в първия епизод, тъй че и в осъществяването ѝ довечера нямаше огромна изненада.

Рокаджията Тома пък трябваше да влезе в облика на Шиниъд О`Конър и емблематичната ѝ ария " Nothing Compares 2 U " и съумя, въпреки да му беше мъчно да избяга от типичната дрезгавина в гласа си. Като цяло осъществяването му още веднъж беше едно от най-хубавите за вечерта.

Керана пък излезе като звяра Бионсе и този път бе много по-отпусната от предходните пъти и сподели какъв брой добра певица е. Въпреки това Керана още веднъж пя като себе си. Впрочем, това е " проблем ", който доста артисти имат - не могат да излязат от личната си отличителна бленда.

Въпреки това тя бе определена за победител, защото се оправи ужасно.

Следващи на сцената на " Като две капки вода " се качиха Димо Алексиев и Ралица Паскалева в облика на дует " Ритон ". Изпълнението им беше може би най-хубавото преобразяване на дуета до момента, въпреки и да не се отличават с някакво необикновено пеене.

Христо Петков пък трябваше да имитира Джордж Клуни и неговото осъществяване от кино лентата " О, братко, къде си? ". Актьорът си е артист и в действителност направи много добра реплика, която заслужаваше високи точки.

Следваща на сцената се появи Кали като Панайот Панайотов, а след нея за предпоследната реплика бе отредено да излезе Христо Гърбов в облика на Кичка Бодурова. Гърбов няма никакви искания да основава идеалните фалшификати, само че ясно си проличава, че не му пука и се забавлява.

Последна довечера излезе Дара Екимова като Монсерат Кабайе и направи изключителна реплика - и като пеене, и като държание.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР