Победата на Португалия над Мароко доведе до допълнителен натиск върху

...
Победата на Португалия над Мароко доведе до допълнителен натиск върху
Коментари Харесай

Бускетс: Бяхме под натиск заради победата на Португалия


Победата на Португалия над Мароко докара до спомагателен напън върху играчите на Испания в мача с Иран на Мондиала, разгласи полузащитникът на Ла Фурия Серхио Бускетс пред репортерите.

Испания се наложи мъчно над Иран с 1:0, а преди този момент Португалия надви над Мароко със същия резултат. "Най-важното са трите точки. Бяхме в сложна обстановка, знаейки, че Португалия е спечелила и това усили натиска", сподели Бускетс. Според него, мачът с Иран не се е развил съгласно плануваното, само че футболистите са радостни, че са постигнали победа в този значим мач. Испания и Португалия имат по 4 точки, Иран има три, Мароко - нула. В последния кръг Испания играе с Мароко, а Португалия с Иран.

Временният треньор на Ла Фурия Фернандо Йеро разгласи след мача с Иран, че футболистите на Испания са изпълнили проекта си на дейности. "Знаехме, че ще бъде мъчно и по този начин се получи. Иран е тим, на който е мъчно да вкараш гол, само че успяхме да го създадем. Ние сме обединен тим и точно по този начин ще действаме до края на турнира", акцентира Йеро. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР