Победа! Спечелихме Конгреса с 35-40 нови демократи, избрани вчера, като

...
Победа! Спечелихме Конгреса с 35-40 нови демократи, избрани вчера, като
Коментари Харесай

Майкъл Мур ликува: Действието винаги побеждава надеждата!

Победа! Спечелихме Конгреса с 35-40 нови демократи, определени през вчерашния ден, като по-голямата част от тях са дами! Две от дамите са първите мюсюлмански дами, избирани в миналото в Конгреса. Също по този начин е определена за пръв път индианка (над 500 години след началото на геноцида). И, несъмнено, най-младата жена, определена в миналото в Конгреса - Александрия Окасио-Кортес. Това написа режисьорът документалист Майкъл Мур на страницата си във Facebook.

Има и още! Демократите печелят на седем места (включително Канзас!). Първият открит гей губернатор завоюва! Демократите поеха контрола над Сената в Ню Йорк,. Републиканците бяха изхвърлени! Сенатът, който не е структуриран да съставлява един човек /един глас - Делауеър получава същия брой гласове като Калифорния!) нараства с трима републиканци.

Но най-хубавата вест е, че още веднъж спечелихме най-вече гласове в цялата страна! Американският народ с голямо болшинство ни поддържа. В гласуването за Конгреса имаме три милиона гласа повече от републиканците. И 10 милиона гласа повече от тях за Сената! По-голямата част от американците отхвърлиха Тръмп и всичко, зад което стои. Той в никакъв случай няма да получи това, което очакваше, тъй като това са обстоятелства, а обстоятелствата са си обстоятелства - трите щата, които му завоюваха изборите за президент през 2016 година - Мичиган, Уисконсин и Пенсилвания, избраха губернатори демократи и сенатори демократи. В Мичиган на управителните длъжности бяха определени дами. В същия щат гласоподаваха за цялостна заверка на марихуаната!

Ще има още по-добри вести! Сега значимото е да осъзнаем успеха си и главната ни задача е да изберем нов ръководител Камарата на представителите, да се подготвим да въведем прогресивно законодателство, каквото американците чакат, и да попречим републиканците да нанасят повече вреди. Това значи, че всички демократи би трябвало да отстояват позициите си твърдо и да се борят с тях, когато е належащо.

Поздравяваме още веднъж милионите жители, които направиха успеха допустима. Действието постоянно побеждава вярата!
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР