Победа на ЦСКА над Черно море във вторник би означавало,

...
Победа на ЦСКА над Черно море във вторник би означавало,
Коментари Харесай

Куп основни футболисти на ЦСКА висят с картони

Победа на ЦСКА над Черно море във вторник би означавало, че в границите на един месец отборът ще би трябвало да изиграе осем дуела в шампионата и шампионата за Купата на България. И всеки от тях ще е извънредно основен в борбата за двата трофея у нас.

Сгъстената стратегия и значимостта на конфликтите допуска и по-голямо напрежение и раздразнителност, а оттова и повече жълти картони за " армейците ". Това значи и че в един миг Саша Илич може да изпита огромни проблеми с възможни санкции на свои значими футболисти.

Някои от тях към този момент изтърпяха наказания за насъбрани публични предизвестия, като Жеферсон кара своята втора и ще пропусне идния мач с Черно море поради 9 жълти картона през сезона. Най-близо до сходно наказване е капитанът Юрген Матей, който е бил украсен 6 пъти в шампионата и 1 в шампионата за купата, като при последващи две предизвестия и той ще изгледа от трибуните два дуела на ЦСКА.

Най-пряко наранени в състава на 31-кратните първенци сега са халфовете Джонатан Линдсет и Станислав Шопов, които са с по 4 жълти картона и при още 1 ще пропуснат един дуел на отбора. Не са за занемаряване и трите публични предизвестия на вратаря Густаво Бусато, написа " Тема Спорт ".
 Клуб от МЛС пожела централния нападател на ЦСКА
Клуб от МЛС пожела централния нападател на ЦСКА

Добрата форма на Дюкенс Назон може да му издейства рентабилен трансфер
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР