По всяка вероятност държавното обвинение се вслуша в медиите и

...
По всяка вероятност държавното обвинение се вслуша в медиите и
Коментари Харесай

Главният прокурор Иван Гешев ги погна! Кой е следващият след Руди Гела и Цветан Василев

По всяка възможност държавното обвиняване се вслуша в медиите и публичните персони, които я приканиха да заеме ролята си и да се захване със политиците и хората във властта, които се към този момент потриват ръце на жълтите павета в София.

Явен образец за излюпили се новобогаташи, които по някакъв метод са съумели да се заловен за кокала на властта е Руди Гела. Изглежда, че  Приказка за стълбата на Христо Смирненски е писана тъкмо за него.

Избраният за депутат Радостин Василев съумява да построи „ кариерата си “ с цяла верига от изменничества – по-известните такива са към Титан и Сашо Томов и Слави Трифонов. Не е ясно още какъв брой хора са получили нож в гърба новобогаташа от Плевен.

През лятото на 2022-ра даже влезе в роля на основен фактор в политиката. Тогава той поде самодейността да избави проваления министър ръководител Кирил Петков, като му обезпечи болшинство в Народното събрание.

По една или друга причина задачата, с която се нагърби Руди Гела се сгромоляса, само че остана в историята със сериозен напън, както и с предложение на пари под масата, достигащи даже 6-цифрен порядък единствено и единствено да се избави „ умиращият “ кабинет на Политическа партия, Демократична България и Българска социалистическа партия.

Скоро последва пояснителен режим от Радостин Василев, който се опита да изясни, че имунитетът му е пожелан единствено, тъй като е споделил нещо за Гешев.

Инфо: pik.bg

 

Тагове: Радостин Василев Титан Сашо Томов Слави Трифонов Руди Гела парламент кабинет Кирил Петков new
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР