По всичко личи, че Любо Киров диша все по-сериозно във

...
По всичко личи, че Любо Киров диша все по-сериозно във
Коментари Харесай

Любо отнесе Лили: Изкара 3 млн. лв. само за тази година

По всичко проличава, че Любо Киров диша все по-сериозно във врата на примата Лили Иванова със поръчката си да изпълни в три следващи вечери до краен лимит зала 1 на НДК. До момента това е правено трикратно единствено от изпълнителката на „ Детелини “.

Този път обаче плевенчанинът, който може да се похвали с многочислени почитатели, хвърля ръкавицата на Лили Иванова, канейки се да взриви трикратно НДК с музикалното си шоу на 8, 9 и 10 ноември. Първоначално от екипа на Любо Киров оповестили една дата за край на тазгодишното му турне, само че билетите на цена от 40 до 150 лева били изчерпани още сега на стартирането им в продажба.

Втората дата също е съвсем. разпродадена и с цел да отговори на интереса на феновете си, артистът е разгласи и трета дата.

Тази година Липи Иванова разгласи два концерта в зала 1 на НДК, само че не е изключено да има и трети. Билетите й обаче са двойно по-скъпи и цената им варира от 60 до 300 лева „ Турне 2023 “ на Любо Киров е най-продаваното музикално събитие през годината в класацията.

Досега плевенчанинът разпродаде изцяло всичките си летни концерти, които бяха посетени от над 12 000 души общо. На идните му концерти в София изпълнителят ще бъде приветстван от още 10 000 фенове. Той е и един от най-платените родни реализатори – за двучасово пеене в клуб или на частно празненство прибира 12 бона.

Очаква се тази година в джоба му да влязат 3 млн. лева от концерти и участия. Само от трите му изяви в НДК облагата, която ще прибере Любо Киров е 600 000 лева като част от парите разумно отиват за екипа му. Припомняме, че през 2019 година изпълнителят заплати налози върху 500 000 лева Високите приходи му разрешиха да си купи и къща в прилежаща Гърция с аспект към морето. Първото нещо, което направи в новия си дом, бе да засади две палми.

Източник: Уикенд
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР