По всичко изглежда, че престоят на 22-годишния португалец Жоао Феликс

...
По всичко изглежда, че престоят на 22-годишния португалец Жоао Феликс
Коментари Харесай

Три години по-късно: Атлетико Мадрид се разделя с рекордната си покупка

По всичко наподобява, че престоят на 22-годишния португалец Жоао Феликс в е към своя край. Испанското издание " AS " написа през днешния ден, че клубът най-вероятно ще се опита да се раздели с него по време на зимния трансферен прозорец.
Нападателят бе закупен от Бенфика през 2019 година за невероятната сума от 127 милиона евро (рекорд в историята на Атлети) и главната концепция бе да замести напусналия в посока Барселона Антоан Гризман. Младокът има сходен жанр на игра като този на французина, само че по този начин и не съумя да " влезе в обувките " на международния първенец от 2018 година.
След завръщането на Гризман, през сегашния сезон 2021/22 Феликс се е появил в единствено осем мача на " дюшекчиите " и в огромна част от тях го направи от аварийна пейка. В тези срещи националът на Португалия може да се похвали с един гол, една асистенция и един червен картон...
На този стадий не е ясно къде вероятно може да продължи кариерата си Жоао Феликс, само че интерес към него надали ще липсва. За Атлетико Мадрид пък следва , която значително ще дефинира втората половина от сезона за отбора на Диего Симеоне!
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР