По време на технологичното изложение CES 2022, което се провежда

...
По време на технологичното изложение CES 2022, което се провежда
Коментари Харесай

Електрическият Chevtolet Silverado с пилотна цена от 105 000 долара

По време на софтуерното ревю CES 2022, което се организира сега в Лас Вегас, Chevtolet разкри първите детайлности за напълно електрическата версия на емблемата си Silverado.

Многофункционалният електрически пикап, който ще бъде разполагаем както в комерсиална, по този начин и в пътническа версия, ще стъпи на пазара напролет на идната година, като в началото налична за закупуване на цена от 105 000 щатски $ ще бъде неговата пилотна RST First Edition версия. На по-късен стадий от производството ще бъдат стартирани и WT (Work Truck) модификацията му, която ще се предлага против 39 900 $, както и други.

Chevtolet Silverado EV ще се предлага в няколко съществени версии на задвижващата си система, като топ-вариантите дават обещание свободен пробег от към 400 благи (около 640 км), мощ от до 664 конски сили, опция за ускоряване от 0 до 96 км/ч за по-малко от 4.5 секунди, бързо зареждане с до 350 kW, функционалност за подаване на електрическа сила към вторични външни уреди и други.

В оборудването на пилотната серия RST First Edition на Chevtolet Silverado EV ще бъдат включени адаптивно въздушно окачване, система за ръководство на четирите колела, 17-инчова мултимедийна и инфо-комуникационна система, модулно осъществяване на товарното поделение и други.

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР