Футболистът на Ботев Пловдив Лъчезар Балтанов вярва, че клубът ще

...
Футболистът на Ботев Пловдив Лъчезар Балтанов вярва, че клубът ще
Коментари Харесай

Лъчезар Балтанов пред БНТ: Отборът на Ботев Пловдив го чака много добри дни

Футболистът на Ботев Пловдив Лъчезар Балтанов има вяра, че клубът ще надгради над извоюваната Купа на България.

Бившият юношески футболен национал на България не скри насладата си след триумфа в изявление за предаването " Арена спорт ".

" Емоциите са още в нас. Утре имаме мач и би трябвало да сменим вълната. Радвам се за всички хора, които изпитаха това благополучие. Зрителите останаха удовлетворени. И двата тима демонстрираха прелестен футбол. Успяхме да осъществим напътствията на треньора. Радващо бе, че отбелязахме първи гол и успяхме да се отпуснем ", показа той.

Столичанинът отличи ролята на старши треньора Душан Керкез за достиженията на " канарчетата ".

" Стартът на сезона не бе добър. С идването на Душан Керкез успяхме да се съберем и да си сложим цели. Той подвигна настроението и духа в тима. Показа ни по какъв начин да успеем. Купата бе сложена като цел. Успяхме да натрупаме и точки в шампионата. Завършекът на сезона е доста позитивен. Дай боже да виждаме Ботев в топ 4 следващата година ", пожела си полузащитникът.

Халфът се надява пловдивчани да завоюват допустимо най-вече мачове в евротурнирите, с което да зарадват своите правилни последователи.

" Чувството в европейските вечери са доста хубави. Надявам се Ботев да продължи по-дълго своето евроучастие. Стадионът ни е прелестен. Надявам се да е цялостен и да виждаме хората щастливи. Когато всички сме обединени, сме доста мощни. Отборът на Ботев Пловдив го чакат доста положителни дни. Празненствата бяха неповторимо и велико нещо. Пожелавам си да го виждам все по-често. Няма лесни съперници в Лига Европа. И по-малки страни се класират и основават положителни футболисти. Надявам се на шанс в жребия и да минем първия кръг. До края на сезона ще играем за нашата чест, самочувствието на младите футболисти и нашите последователи ", добави юношата на Левски.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР