По време на специалната вечеря на Мария любовта определено се

...
По време на специалната вечеря на Мария любовта определено се
Коментари Харесай

Войната е безмилостно жестока! Жените луднаха по Тото

По време на специфичната вечеря на Мария любовта несъмнено се завърна под покрива на Къщата на " ВИП Брадър ". Това ще се види довечера в следващия епизод на шоуто по NOVA.

Дани Петканов и Александра също ще отворят още веднъж сърцата си един за различен. Двамата ще си разменят нежности, само че и ще покажат, че към момента се опасяват да дадат втори късмет на връзката си.

 Снимка 314583

Ваня и Тото, които оформиха мощна комбина още от първите дни на престоя си, постоянно беседват и намират доста общи качества и ползи.

 Снимка 311910

Тото обаче обича да комуникира и с друга жена в Къщата - Мегз, а все по-честите и продължителни диалози сред тях не се харесват на Ваня и тя напълно намерено го признава.

 Снимка 314591

Тази вечер ще забележим по какъв начин Ваня и Тото ще се впуснат в рискова игра, краят на която ще изненада както съквартирантите, по този начин и самите тях. Крехкият мир в Къщата ще бъде заплашен малко след помирителната вечеря на Мария.

 Снимка 314588

В центъра на събитията още веднъж ще застане Шеф Петров, само че този път обект на неговото неодобрение ще се окаже Енджи Касабие. Дали поради обстоятелството, че Енджи е на страната на Мария и Ваня, или просто поради обичания спорт на Шефа - основаването на кавги, Енджи ще се трансформира в новата цел на Борис Петров.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР