По време на провелото се вчера вечерта тематично събитие Let’s

...
По време на провелото се вчера вечерта тематично събитие Let’s
Коментари Харесай

Skoda с първа информация за новите Superb и Kodiaq

По време на провелото се през вчерашния ден вечерта тематично събитие Let’s Explore на Skoda Auto, компанията разкри забавни детайлности във връзка с бъдещото развиване на моделното си портфолио с акцент върху идните нови напълно .

По време на събитието, Skoda Auto разкри също по този начин и първите детайлности за напълно новите генерации на емблематичните си модели Superb и Kodiaq, които марката ще показа още през тази година.

С заричане за премиера на двата автомобила през есента, включително и двете съществени купе версии на Superb- Hatch и Estate, от Skoda анонсират, че за първи път моделите ще бъдат налични на пазара в хибридни двигателни версии- както самозарядни, по този начин и зареждаеми (PHEV).

При пазарното си лансиране, новите Superb (четвърто поколение) и Kodiaq (второ поколение) ще се оферират също по този начин и гама бензинови и дизелови мотори, а от компанията дават обещание, че двата автомобила ще предложат сигурност, технологии и модулност от ново равнище. В допълнение към новия екстериор, моделите ще предложат нови характерности, усъвършенствана технология и изцяло модифициран интериор.

От Skoda цитират и малко числа във връзка с пазарното показване на двата си модела. С начало на модерната си история, Superb може да се похвали със 137 000 осъществени единици от първото си потомство (2001-2008), 618 000 от второто (2008-2015) и с над 777 000 от третото (2015-).

При лансиранията на пазара през 2016 година Kodiaq, пазарният резултат е над 740 000 единици.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР