По време на представянето на компанията metaverse“ Зукърбърг обяви, че

...
По време на представянето на компанията metaverse“ Зукърбърг обяви, че
Коментари Харесай

Зукърбърг: Приложенията на "Фейсбук" няма да променят името си


По време на представянето на компанията „ metaverse “ Зукърбърг разгласи, че Фейсбук към този момент ще е с ново име: „ От през днешния ден нататък ще се споделяме Мета. “

„ Научихме доста от битката със обществените проблеми и живота под затворени платформи и в този момент е време да използван всичко, което научихме за построяването на идващия стадий. Нашите приложения и техните имена и марки не се трансформират “, сподели Зукърбърг по време на годишната конференция на разработчиците. Това заяви БГНЕС.

В сегашния миг акциите на компанията се търгуват под логото Фейсбук, а от началото на декември акциите на Фейсбук ще се търгуват под новото име .

„ Също по този начин имаме намерение да стартираме да търгуваме под новото лого (съкратено име на компанията на пазара) MVRS , който обявихме по-рано от 1 декември “, се споделя в изказване на компанията.

Компанията към този момент ще регистрира по друг метод за финансовите си резултати - от четвъртото тримесечие на тази година Meta ще раздели резултатите от работата си на два блока: първият ще сплотява работата на всички настоящи приложения на компанията, вторият - работа в посоката на технологиите за виртуална действителност.

В същото време, както е маркирано от пресслужбата, корпоративната конструкция в корпорацията няма да претърпи промени.
Промяната в името на Фейсбук идва на фона на спад в известността на обичайните артикули на компанията измежду младежите и скандал в общественото пространство, разобличаващ нейните неетични бизнес практики. Веднага след новината за преименуването акциите на компанията нарастнаха с над 3%.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР