По време на отминалия PlayStation State of Play Хидео Коджима

...
По време на отминалия PlayStation State of Play Хидео Коджима
Коментари Харесай

Хидео Коджима за ролята на Фатих Акин в Death Stranding 2

По време на отминалия PlayStation State of Play Хидео Коджима анонсира с десетминутно видео Death Stranding 2. Както можеше и да се чака видеото провокира вълна от мнения и спекулации в Интернет. Една от многото полемики, подбудени от видеото се оказа дребната говореща кукла. В края на предходната седмица самият Коджима се появи в обществената мрежа „ Х “, с цел да даде повече детайлности за симпатичния воин.

Както към този момент ви разказахме, в Death Stranding 2 присъединяване ще вземе и известния немски режисьор от турски генезис Фатиха Акин. Неговото присъединяване обаче се лимитира до лицето на дребното дребосъче, чието копие е то. Гласът му е даден на Джонатан Руми.

„ Приятели сме с Фатих Акин, откогато пристигна в Япония да популяризира кино лентата си „ Без благосклонност “ (2017) “. Така стартира описа си Коджима. Оказва се, че Акин е бил показан на Коджима от дамата на Нормън Рийдъс Даян Крюгер и по-късно двамата дали изявление за японска медия. Акин споделил на Коджима, че би желал да взе участие в негова игра и по този начин се родила концепцията за куклата Акин. Малкото дребосъче е щяло да е жива кукла, която да съпровожда героя на Рийдъс и да му оказва прочувствена поддръжка. „ Героят му е доста деятелен и занимателен и макар тъгата му, поддържа Сам “, продължава Коджима. Той добавя, че обликът на Акин му е хрумнал още преди появяването на първия Death Stranding. Но в това време нещо се случва.

Дали налучква или си има собствен прозорец към бъдещето, само че Коджима нееднократно е представял в игрите си нещо, което се случва след години. Направи го и с първия Death Stranding. Още преди да излезе играта, той към този момент е бил напреднал с историята за продължението на играта. Дойдоха Коронавирус годините и самият Коджима се стреснал от… съвпаденията на виртуалния свят с действителността. Това го предиздвикало да зачеркне всичко квалифицирано за него във връзка с DS2. Какво ли е имало там? Вероятно няма да разберем в никакъв случай.

„ След като претърпях пандемията от първо лице взех решение да подцени всички сюжети, които бях начертал дотук и да ги пренапиша “, изяснява Коджима. Но запазил живата кукла, както си е. Междувременно през предходната седмица се удостовери нещо, което видяхме или по-скоро не видяхме във видеото. Както знаете, в продължението на Death Stranding ще забележим завръщането основните персонажи. Това включва Лея Сейду, Норман Рийдъс и Трой Бейкър. Но не видяхме героя на Мадс Микелсен. Липсата на Микелсен и героя му Клиф беше доказана и обяснена от самия Коджима.

Той разяснява, че Клиф не взе участие по справедливи аргументи и че тези, които са играли първата игра, ще схванат. „ Клиф е персонаж, който играе доста специфична и значима роля в Death Stranding. Мадс разбираше това и я изигра красиво. Неговият Клиф ще остане в първата игра и в спомените ви вечно. Именно тъй като обичаме и персонажа, той няма да се появи в DS2. Моля, разберете ни “, приключва Коджима.

Death Stranding 2: On the Beach излиза идната година за платформата на PS5. Но това не е единственият плана, по който работи сега Коджима. По време на State of Play, той показа също по този начин по Physint. Играта бива описвана, като екшън-шпионска игра от последващо потомство. Разказахме ви и за напълно заоблачен план с името OD, в който взе участие Microsoft. И несъмнено би трябвало да споменем също и кино лентата по Death Stranding.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР