По време на мюнхенската конференция по сигурността министър-председателят на Албания

...
По време на мюнхенската конференция по сигурността министър-председателят на Албания
Коментари Харесай

Каракачанов: Нашите политици освен селфи да си правят, за друго нищо не стават

По време на мюнхенската конференция по сигурността министър-председателят на Албания Еди Рама за следващ път си разреши да наскърбява и подлага на критика България. Премиерът на Албания обществено съобщи, че България е антиевропейска страна.

 

Каква мислите беше реакцията на нашето държавно управление? Нота? Протест на премиера или външния министър? Не. Позиция от държавното управление няма, написа във „ Facebook “ водачът на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов.

 

Но това не е най-скандалното. Най-скандалното е, че някогашният министър председател и сегашен апологет на сглобката Кирил Петков си направи жизнерадостно селфи с албанския министър председател, който наскърбява България, освен това не за първи път. Липсата на достолепие и най-малко грам себеуважение в Кирил Петков и ППДБ към този момент са ясни на всички. Козируването и навеждането сега се е трансформирало в национална политика. Така беше и когато Петков беше министър председател. Припомнете си осем секунданта среща на Просто Киро с Байдън в брюкселските коридори сред тоалетните, която беше показана за среща сред двамата, а просто беше поза за фотография, написа още Каракачанов.

 

Той е безапелационен, че нашите политици с изключение на селфи да си вършат, за друго нищо не стават. Албанският министър-председател и всички македонски политици намерено си вършат подигравка с нас, а нашите политици се хилят и се снимат с тях. Тези страни сякаш са подвластни от нас за Европейски Съюз, а си вършат и приказват каквото си желаят. Обиждат ни и ни се подиграват, а ръководещите се хилят и снимат с тях. Как другите ще ни почитат? Какъв Шенген?

 

Докато тази сглобка е на власт България ще козирува. Не единствено на посолствата, а и на страни като Албания и Македония. Това е срамната и самоунижаваща външна политика на смяната и Просто Киро, показва някогашният боен министър.

 

Как желаеме другите да ни почитат и да зачитат нашия суверенитет като страна, щом личните ни политици нямат достолепие и са безгръбначни същества, пита в умозаключение той.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР