По време на мюнхенската конференция по сигурността министър-председателят на Албания

...
По време на мюнхенската конференция по сигурността министър-председателят на Албания
Коментари Харесай

Каракачанов: Нашите политици освен селфи да си правят, за друго нищо не стават

По време на мюнхенската конференция по сигурността министър-председателят на Албания Еди Рама за следващ път си разреши да наскърбява и подлага на критика България. Премиерът на Албания обществено съобщи, че България е антиевропейска страна.

Каква мислите беше реакцията на нашето държавно управление? Нота? Протест на премиера или външния министър? Не. Позиция от държавното управление няма, написа във фейсбук водачът на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов.

" Но това не е най-скандалното. Най-скандалното е, че някогашният министър председател и сегашен апологет на сглобката Кирил Петков си направи жизнерадостно селфи с албанския министър председател, който наскърбява България, освен това не за първи път. Липсата на достолепие и най-малко грам себеуважение в Кирил Петков и ППДБ към този момент са ясни на всички. Козируването и навеждането сега се е трансформирало в национална политика. Така беше и когато Петков беше министър председател. Припомнете си осем секунданта среща на Просто Киро с Байдън в брюкселските коридори сред тоалетните, която беше показана за среща сред двамата, а просто беше поза за фотография ", написа още Каракачанов.

Той е безапелационен, че нашите политици с изключение на селфи да си вършат, за друго нищо не стават. " Албанският министър-председател и всички македонски политици намерено си вършат подигравка с нас, а нашите политици се хилят и се снимат с тях. Тези страни сякаш са подвластни от нас за Европейски Съюз, а си вършат и приказват каквото си желаят. Обиждат ни и ни се подиграват, а ръководещите се хилят и снимат с тях. Как другите ще ни почитат? Какъв Шенген? ", показва Каракачанов.

Докато тази сглобка е на власт България ще козирува. Не единствено на посолствата, а и на страни като Албания и Македония. Това е срамната и самоунижаваща външна политика на смяната и Просто Киро, показва някогашният боен министър.

Как желаеме другите да ни почитат и да зачитат нашия суверенитет като страна, щом личните ни политици нямат достолепие и са безгръбначни същества ", пита в умозаключение той.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР