По време на фестивала в Ню Йорк Боно разказа за

...
По време на фестивала в Ню Йорк Боно разказа за
Коментари Харесай

След 40 години заедно: Боно сподели тайната на щастливия си брак

По време на фестивала в Ню Йорк Боно описа за връзката си с Али Хюсън, която е негова брачна половинка от 40 години.

По време на фестивал в Ню Йорк 62-годишният Боно си разреши да показа персонални истории за връзката си с Али Хюсън, неговата брачна половинка от 40 години. Китаристът, който се среща със брачната половинка си на 12-годишна възраст в учебното заведение Mount Temple Comprehensive School, споделя, че е " по едно и също време ужасно и бясно да се ожениш ".

„ Страхотно е да се противопоставиш на нормалните упования за брак. Даже бих споделил, че от време на време другарството може да надмине сантименталната обич . Ние имаме тъкмо това с Али. Когато имаш по едно и също време сантиментална обич и другарство, тогава към този момент имаш нещо особено “, споделя бащата на четири деца - Джордан (33 г.), Ева (31 г.), Елия (23 г.) и Джон (21 г.) пред журналиста Дейвид Ремник. Като добави, че както всяка връзка и тази не постоянно е розова .

 Добави изложение
На фотографията: Боно и Али Хюсън, дружно с дъщерите си Джордан и Ева
 

Въпреки всички двойката е останала сплотена през годините.

" Всеки път, когато някой от нас се изгубеше, другият беше там, с цел да го върне вкъщи. 40 е особено число и за двама ни, извънредно признателен съм. Беше необикновено, когато празнувахме 40-ата годишнина от сватбата и си казахме: " Нека не го скапваме в този момент ". 

 Добави изложение
Преди близо 20 години: Боно и Алисън Хюсън, 2003 година
 
Вижте още:

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР