По време на дебат с Комисията и Чешкото председателство в

...
По време на дебат с Комисията и Чешкото председателство в
Коментари Харесай

Евродепутатите ще определят приоритетите си за заседанието на Европейския съвет през декември

По време на спор с Комисията и Чешкото председателство в сряда сутринта членовете на Екологичен потенциал ще изложат своите претенции и упования за Срещата на върха на Европейски Съюз на 15 декември.

По време на срещата им в Брюксел, държавните и държавни глави ще се концентрират върху последните развития във войната на Русия против Украйна и по какъв начин в допълнение да бъде подкрепена Украйна, изключително предвид на разрушаването от страна на Русия на жизненоважна украинска инфраструктура и настъпващата зима.

След жестокостите, осъществявани от режима на Владимир Путин, евродепутатите от Екологичен потенциал оповестиха Русия за страна спонсор на тероризма в , призната на 23 ноември. В същия ден ръководителят на Екологичен потенциал Роберта Мецола и Дарио Нардела, кмет на Флоренция и ръководител на Eurocities, дадоха старт на акцията „ “ за даване на Украйна на електрогенератори и трансформатори, които да оказват помощ на украинците да преживеят тежка зима, която следва.

По време на срещата на върха водачите ще обсъдят също обществените и икономическите последствия от високите цени на силата и координирания отговор на Европейски Съюз, въпросите на сигурността и защитата, връзките с южните съседи на Европейски Съюз и други тематики от региона на външните работи.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР