По време на 4-тото издание на най-бляскавото модно събитие на

...
По време на 4-тото издание на най-бляскавото модно събитие на
Коментари Харесай

Summer Fashion Weekend 2022 - българска и световна мода на брега на морето

По време на 4-тото издание на най-бляскавото фешън събитие на лятото, Марина Диневи събра най-хубавото от българската и международната мода на едно място.

Албена Александрова и MADAM ROSHAV показаха своята сбирка “СКИТНИЦА”, отдадена особено на Summer Fashion Weekend. Една музикално-поетична сбирка, въодушевена от “скъсаните обувки” и “съдраните джинси”, обиколили земното кълбо единствено, с цел да схванат, че по-хубаво от у дома няма.





Mia Atelier – притежател на наградата за Най-добър бранд Аксесоари за 2021 на Code Fashion Awards, показа новата си сбирка кожени чанти в нови цветове с сбирка “White”. Чантите изпъкваха на фона на черните латексови костюми и футуристични очила, с които бяха облечени моделите.





Vanitta ни придвижи в света на ориента с една свежа, екзотична и пленителна сбирка бански костюми за смелите дами.





Вдъхновени от полъха на морския бриз, от шума на вълните и от топлите пясъчни дюни Evi’s Wonderland показаха своите феерични и сантиментални модели.

За първи път на Summer Fashion Weekend публиката се наслаждения на всеобщия любим Стоян Радичев. Той изненада всички посетители на Марината с плажни модели, ready-to-wear оферти и селекция публични рокли.





„ Винаги разнообразни, постоянно на фокус! “ Това е мотото, на което е подчинена ежедневната работа на BENMODEL, основан от Албена, който за първи път се качи на сцената на лятното събитие. Всеки един от моделите се отличава с авторски почерк, изпитано качество и отношение към детайла.



Тази година първите си стъпки на Summer Fashion Weekend направи и свежият бранд Maviiya Boutique. Той е основан, с цел да се отличава в свят, цялостен с мода и изкуство и да носи комфорт, жанр и качество.



По традиция подиумът на най-дългоочакваното фешън събитие на сезона бе хазаин на свежия и цветен бранд Sena Design, които основават атрактивно плажно облекло - „ Направено с обич от рисковани красиви дами за рисковани красиви дами.”



Семпли кройки, нежни силуети и богата палитра от цветове - по този начин може да бъде разказана марката VERNISSAGE, която видяхме за първи път на подиума на Summer Fashion Weekend. Колекция, въодушевена от арабския свят и хубостта на дамата. Моделите бяха приключени с ръчно направени корони от цветя и шипове.





Briliantin демонстрираха за следващ път богатата си селекция от публични и вечерни рокли с подписа на Sherri Hill за тези дами, които не се опасяват да блестят. В съпровод към ревюто, чухме ангелския глас на Nelita.



Водещи на събитието бяха Божидара Пенчева, облечена в Antony Langountin и Емил Кирилов в Desizo Monni. И двамата допълниха визията си с аксесоари и бижута на Goto Jewelry and Diamonds.



За музикалната част на вечерта се погрижи Цвети Радойчева, която се появи на сцената два пъти с блестящи публични рокли от Стоян Радичев.



Деси Цонева се завърна като звезден кореспондент пред камерата на Code Fashion TV, след дълго неявяване. За визията ѝ се бе погрижил дизайнерът Antony Langountin, с извънредно цветна и закачлива визия от най-новата му сбирка Aura.

Дизайнерите се любуваха на сантиментална среднощна “разходка с лодка”. Те бяха транспортирани от бекстейдж до местата си на ВИП сепаретата след ревютата с моторница.

Първата по рода си фешън улица Summer Fashion Street даде на гостите опцията да закупят дизайнерски модели от извънредни марки, като съвсем всичко бе разпродадено още преди старта на събитието.

Сред елегантните посетители на Summer Fashion Weekend 2022 видяхме Елена Кристиано в компанията на Мария Елена Инфантино, проф. Любомир Стойков, актрисата Саня Борисова, Даниела Неделчева с извънредно елегантна визия, Мика Стоичков, Йордана Димитрова, Мис България Теодора Мудева, Елен Караколева и водещата на Discovering Fashion по Code Fashion TV Пепа Попова-Кънева и доста други.

Mercedes-Benz от Silver Star показаха на гостите на Марината новите модели SL на марката. Посетителите на Summer Fashion Weekend 2022 имаха опцията да се насладят и на тест-драйв.
Samsung Bulgaria ни потопиха и в най-новите трендове при смарт телефоните със своите Galaxy Z Fold4 и най-гъвкавата камера на смарт телефон с Galaxy Z Flip4.

Сред сътрудниците на събитието бяха още доста премиум марки.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР