По-влюбени от всякога - Мария Бакалова и Валери бяха засечени

...
По-влюбени от всякога - Мария Бакалова и Валери бяха засечени
Коментари Харесай

Мария Бакалова показа Любовта си към Валери и на световна премиера в Америка

По-влюбени от всеки път - Мария Бакалова и Валери бяха засечени на на премиерата на " Пазители на галактиката 3 ", която в действителност беше като от различен свят. Сърцето ми продължава да се топи, а мозъкът ми продължава да се пробва да я обработи... каква мечтана вечер да я ознаменувам дружно с най-невероятните хора, с които съм работила... на най-специалното място Долби тиатър. Благодаря на цялото семейство @marvel! @guardiansofthegalaxy Обичам ви от цялото си сърце! Завинаги ваш, Cosmo ", написа Мария Бакаловата.

Красивата русокоска бе в Долби тиатър, където се раздават Оскарите, с приятеля си Валери Григоров. Звездата, озвучаваща кучетото Космо в лентата, бе облечена във " Валентино ". Това беше и дебюта на двойката в международен мащаб. Дори и у нас двамата бяха много дискретни, само че по тази причина пък в обществената мрежа не един път демонстрираха романтика и непосредственост.

 
   View this post on Instagram

 

Валери и Мария са в Щатите от преди повече от седмица. Двойката се означи от Лос Анджелис наскоро и явно актрисата няма нищо срещу да съчетава работните си задължения с любовта.

Желаем им още безчет страхотни страсти и любовни завършения, тъй като са в действителност страхотна двойка! 
   View this post on Instagram
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР