По-тягостно у нас не е било. Дори от времето, когато

...
По-тягостно у нас не е било. Дори от времето, когато
Коментари Харесай

Тягостно време...

По-тягостно у нас не е било. Дори от времето, когато татко му возеше Григор Шопов от Министерство на вътрешните работи, а началникът му още учеше в Школата в Симеоново за пожарникар... По-тягостно не е било, даже когато Тома Биков обясняваше, че кметът Борисов ще е първият кмет, влезнал в пандиза за нередности и далавери, а Антон Тодоров събираше данни за книгата си "Шайка ", в която изповядаше по какъв начин шайката Бойко, Цветелина, Аню, Цецо и останалите ни тласкат все към дъното.
Но ние от дълго време стигнахме дъното. А в този момент накъде!? Борисов нали е българският министър председател, прокиснал най-дълго на поста отпред на страната! Кой носи виновността за тягостното време през днешния ден?
Как кой!? Естествено Нинова и президентът Радев. И по тази причина точно те - Биков и Тодоров, ги плашат с прокурор. Естествено, Българска социалистическа партия е виновна за тягостното чувство на българина, че поради някакви умрели животни животът в България е нетърпим и мъчителен. Каза ни го едно към едно Цветанов в народен ефир.
Отчаянието на народа потегли от двора на баба Дора от село Шарково. Но кой тласна хората към недоволството? Чумата ли? Не, не! Чумата съвсем десетина години прави своите пакости. А Българска социалистическа партия не можа да стане градивна съпротива. От Българска социалистическа партия подкопават напъните на политическа партия ГЕРБ да модернизира, пардон, да евтанизира страната. И в този момент с някакви умрели животни в Странджа се дестабилизира държавното управление, скапва се достлукът на ръководещите в коалиция атакисти, патриоти, националисти и гербери...
Имало чума, нямало чума, имало митинги, нямало митинги... Остана единствено чувството за евтаназия в Странджа. И за всичко е отговорна Българска социалистическа партия. Също като в одата на Орлин Орлинов за Съюз на съветските социалистически републики.
Край нас вилнее оскотял башибозук. И османски турци не са клали народа ни, както през днешния ден ръководещите избиха почтени животни и ни опазиха от чумата на своето ръководство. Цецо Физкултурника още веднъж се изцепи в ефир, че виновността само е на Българска социалистическа партия, на Нинова и на президента Радев за всичко, което става в общественото пространство към своевременното изтребване на няколко хиляди почтени животинки, за страданието на баба Дора, за гнева на протестиращите, за човешките ориси у нас на фермери и дребни стопани. И това, в случай че не е същинската визия за България, какво може да кажат повече от средите на социалистите?
Щом сме натовска страна, всичко ни се разрешава. А нито в Африка, нито в Мала Азия избиват и без чума с евтаназия, нито обезверени майки с колички излизат по улиците. Тягостно и тежко. Но по какъв начин другояче, кажете!

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР