По този повод звездата е решила да направи нещо грандиозно.

...
По този повод звездата е решила да направи нещо грандиозно.
Коментари Харесай

Ивана копира Галена

По този мотив звездата е решила да направи нещо грандиозно. Тя ще отпразнува юбилея си на сцената на пловдивски клуб, дружно със своя бенд ще пеят онлайн за нейните най-верни фенове. За да поздравят рожденичката и нейните специфични посетители, в Града под тепетата ще дойдат доста звездни имена от българската музика, а едно от тях е Силвия Кацарова.

Певицата на народа, както назовават Ивана, е подготвила и изненада за присъстващите на рождения й ден – нов, много впечатляващ музикален план, отвън границите на поп-фолка.

Уви, мераците й за нещо новаторско удариха на камък. Почитателите на фолк музиката незабавно скочиха против нея, че копира по-успешната си колежка Галена. На 21 януари изпълнителката на " Феноменален " отпразнува своите 15 години на сцена с охолно празненство в столичен клуб. И за следващ път тя задава звук на гилдията в коя посока да поемат след нея.

" Едва ли Ивана помни въобще от кой момент пее, само че нали Галена чества, дай в този момент всички да се изредят ", пишат в обществените мрежи възмутени фенове. Каквото и да си приказваме, надали ще има певица, която да може да надвиши това, което направи Галена. А тя сподели и същинско почитание към своя фенклуб, като им подари лимитирана серия календари, написа show blitz.bg
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР