По темата за увеличението на минималната заплата трябва да има

...
По темата за увеличението на минималната заплата трябва да има
Коментари Харесай

Мартин Димитров : Твърденията за намаляване на минималната заплата са спекулации


По тематиката за нарастването на минималната заплата би трябвало да има сериозен диалог, с цел да бъдат реализирани мечтаните резултати. С административни ограничения никой не е забогатял. Не би трябвало да се бърза, а да има спор по тематиката. Твърденията за понижаване на минималната работна заплата са спекулации - тя ще се усили, само че въпросът е с какъв брой. Това съобщи депутатът от " " Мартин Димитров  Мартин Димитров Мартин Димитров е български политик, ръководител на Съюз на демократичните сили от декември 2008 година, съпредседател на ПГ на в ефира на " Денят ON AIR ".

По думите му партията ще направя всичко допустимо, с цел да има държавно управление с втория мандат, тъй като България има потребност от постоянен кабинет. 

" Служебният кабинет не се оправя с доста неща. Колкото по-дълго ръководи, толкоз по-видими ще стават слабостите. Най-лошият вид за България е служебният кабинет на Радев да продължи да ръководи. С втория мандат се отдава добра опция за сформиране на държавно управление и би трябвало да я използваме оптимално ", разясни той. 

Депутатът означи, че към момента не са водени диалози с " Продължаваме промяната " за състава на евентуалния им общ кабинет, а само за целите си. 

" От " " не държим на ресори и ведомства. Държим само на стратегия и цели ", акцентира гостът. 

Димитров означи, че е добре до локалните избори да се сътвори кабинет, който да свърши работа. 

" Да го приемем за задявка - с възприятие за комизъм. По тематиката " Лукойл " свършихме доста значима работа. Нашият законопроект мина - в случай че се постанова, в целия бранш на нефта и нефтопродуктите, ще може да бъде назначен необикновен търговски шеф. Ако има редовно нарушаване - ще има решения ", напомни той. 

Димитров заключи, че България вкарва европейския правилник за изземване на свръхпечалбите в бранш енергетика, което касае и петрола, и електропроизводството.

" Докато нямаме ефикасен регулатор - Комисия за защита на конкуренцията, другото е тичане по тъпа ", заключи той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР