По темата за Чернобил пиша поне от 30 години. Хората

...
По темата за Чернобил пиша поне от 30 години. Хората
Коментари Харесай

Ал. Йорданов: Сериалът ”Чернобил” показа, че такива централи не са добре за живота на хората

По тематиката за Чернобил пиша най-малко от 30 години. Хората на изкуството са длъжници на младите, с цел да опишат за времената, в които от Българска комунистическа партия скриха истината от българите. Това съобщи определеният от евролистата на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили Александър Йорданов в утринния блок на Нова телевизия.
" Категоричен съперник съм на строителство на АЕЦ “Белене”. Сериалът " Чернобил " ни сподели, че такива централи не са добре за живота на хората ", сподели още той.

" АЕЦ " Белене " не е нужна на България. А тези съветски реактори, които страната е закупила, бих ги подарил на Китай или на Венецуела ", разкри Йорданов.

" Русия постоянно крие истината - тя крие истината от своя народ, какво остава за други нации. Това е моето мнение, а аз съм се борил за това всеки да може да изрича мнението си ", добави определеният от евролистата на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили.

" Няма политици, които да са изолирани за рецензията. Борисов е съумял български политик, а рецензията, която сме му отправяли, е обвързвана с противоречие с избрани политики ", приключи Александър Йорданов
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР