По темата граница и филма на Елена Йончева – става

...
По темата граница и филма на Елена Йончева – става
Коментари Харесай

И Това Оживяхме! Елена Йончева Разтресе Държавата! Нинова Иска Главата На Самия Радев!

„ По тематиката граница и кино лентата на Елена Йончева – става дума освен за национална сигурност. Освен обстоятелствата, които видяхте, живите фрагменти, тук става въпрос за корупция. 200 млн. лева от хората са изсипани там. По-важно има очевидци, чухте очевидец.

Служител, който приказва за проведени канали за трафик “, разяснява Нинова на конференция в централата на Българска социалистическа партия. Тя разясни, че от Българска социалистическа партия ще потърсят посредством българското и интернационалното право отбраната на служителя от „ Гранична полиция “ от кино лентата на Елена Йончева „ Граница “ като очевидец.

Нинова разяснява и присъединяване си в приватизацията и дали ще се подпише за смяна в Конституцията. „ То е едно - сюрпризирам се, че се показва като огромна вест приватизацията на „ Техноимпекс ”.

Не е загадка това, аз съм го подавала в декларациите си. Сделката е проверявана няколко пъти - постоянно като направя по-ярка стъпка, се ревизира „ Техноимпекс ”. Нямам срещу да се направи за 4-и път и тази договорка, все тая. Но Булгартабак не е проверяван нито един път. ЕРП-тата не са проверявани нито един път, продаденото като кмет на София от Борисов нито един път не е проверявано. Да му мислят тези, на които им е за първи път, аз съм проверявана три пъти, уточни още тя. Приватизацията - ок, само че дано приказваме и по другите въпроси, съобщи тя, написа Блиц.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР