По споразумение, сключено между Районна прокуратура – Мездра и защитата

...
По споразумение, сключено между Районна прокуратура – Мездра и защитата
Коментари Харесай

19-годишен ще лежи в затвора за поредна кражба във Врачанско

По съглашение, подписано сред Районна прокуратура – Мездра и отбраната на подсъдимия Д. Боянов (на 19 години) му е наложено наказване от седем месеца „ отнемане от независимост “ при първичен „ непоколебим “ режим на изтърпяване за закононарушение по член 195, алинея 1, т. 7, вр. член 194, алинея 1 от Наказателен кодекс.
Подсъдимият Боянов е неведнъж осъждан за обири, част от които той направил като малолетен и не са изтекли пет години от изтърпяване на последното наложено наказване.
Сутринта на 13.08.2017 година Боянов отишъл в обор, намиращ се в края на с. Камено поле, общ. Роман, и взел непознат кон, без да осведоми или да изиска позволение за това от притежателя му. С него се придвижил до с. Върбица и заради потребност от парични средства го заложил.
Още същия ден неналичието на животното била открита от негов собственик, който подал сигнал в районно управление (на МВР) на Министерство на вътрешните работи – Роман. В хода на инспекцията по случая конят бил открит и върнат на притежателя му.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР