По снежните писти над Банско днес ще бягат участниците в

...
По снежните писти над Банско днес ще бягат участниците в
Коментари Харесай

По снежните писти днес! Първото по рода си SkySnow в Банско

По снежните писти над Банско през днешния ден ще бягат участниците в първото съревнование по SkySnow у нас.
SkySnow е най-новата и най-атрактивна дисциплинираност в фамилията на Skyrunning. Провежда се във високата част на планините и в напълно зимни условия.
Pirin SkySnow е първото по рода си сходно съревнование в България. Национален парк „ Пирин “ не инцидентно е определен за този старт. На същото място, през лятото в сърцето на резерват „ Юлен “ се организира най-голямото планинско съревнование в България – „ Пирин Ултра “, което събира състезатели и аудитория от целия свят. Хората, които не практикуват зимни спортове несъмнено имат потребност да видят хубостите на Пирин в бяло. Каква по-добра опция от това?

Състезанието ще се организира на 02. 04. 22 в гр. Банско, със старт/финална сцена – м-ст Бъндеришка поляна. Старта на събитието ще е в 17:00ч. Трасето ще минава напълно по/покрай пистите над гр. Банско. и е с дължина 15км/1350м позитивна денивелация.


Участниците са задължени да имат: бегачески котки; заредено осветително тяло (челник); мобилно устройство; топли, зашитни дрехи; фолио. Събитието се провежда от XCoClub.

П.Попов

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР