По случая се работи съвместно със съюзнически и партньорски служби

...
По случая се работи съвместно със съюзнически и партньорски служби
Коментари Харесай

Директно От Министерският Съвет: Важно Съобщение След Съвета По Сигурността

По случая се работи взаимно със съюзнически и партньорски служби в други страни и с интернационалните организации. Министерство на вътрешните работи и службите за сигурност на страната правят дейности за инспекция, разширение и уточнение на постъпилите данни.

Съветът по сигурността прегледа също тематиката за реализираните в Източното Средиземноморие енергийни планове предвид на националните ползи на България в тази сфера. Изразено бе мнението, че намирането на решение на някои разлики или несъгласия сред ангажираните страни е в изгода за районната непоклатимост и енергийната сигурност на европейските страни.

Припомняме, че убиецът от Нова Зеландия Брентън Тарант, който мазета 50 души, се разказва като елементарен бял мъж на 28 години. Той откри пукотевица в две джамии в Крайстчърч предходната седмица. Тарант едвам е съумял да приключи учебно заведение и е решил да не върви в университет, с цел да работи и да търгува с криптовалути.

Твърди, че е печелил добре, с което е обезпечил пътуванията си в Европа - във Франция, Испания и Португалия. По този мотив основният прокурор Сотир Цацаров разгласи, че мъжът е бил още в Сърбия, Черна гора, Босна и Херцеговина, България, Румъния и Унгария. Високопоставен турски източник е уведомил организацията, че Тарант е бил неведнъж и в Турция.

Инцидент със пукотевица имаше и в Холандия, където полиция арестува мъж от турски генезис, обвинен за стрелбата в Утрехт, при която бяха убити трима и ранени петима души. Стрелецът бе разпознат от полицията като Гьокмен Танис, на 37 години.

Танис е прочут на полицията и правосъдната власт. Той е бил съден няколко пъти през последните години. През 2013 година открива пукотевица към жилищна постройка напълно покрай мястото на днешното нахлуване, а преди едвам две седмици застава пред съда за обезчестяване, осъществено през 2017-а.

Съден е още за опит за ликвидиране, както и за леки закононарушения като засегнатост на жена, засегнатост и опасност към служител на реда, шофиране в нетрезво положение, кражба на колела, кражба с щурм, както и вървене по дребна потребност в полицейска килия.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР