По случай Международния ден на труда – 1 май, китайският

...
По случай Международния ден на труда – 1 май, китайският
Коментари Харесай

Си Дзинпин отправи поздрави към трудещите се в страната по случай 1 май

По случай Международния ден на труда – 1 май, китайският ръководител Си Дзинпин насочи поздрави към трудещите се в страната.

Той уточни, че тази година e основна за реализиране на задачите и дилемите на 14-ия петгодишен проект (2016-2020) и изрази вяра, че трудещите се от цялата страна ще работят с възторг за реализиране на идеите за рационализация в китайски жанр и великото национално възобновление, както и че ще осъществят фантазиите си с твърдоглав, почтен труд и разпоредителност. 

Източник: Bulgarian.cri.cn

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед10634Проф. Нако Стефанов за трагичната орис на България в новите геополитически реалностиАлтернативен Поглед6484Проф. Нако Стефанов: " Преход към многополярност и образуване на нов международен ред " Алтернативен Поглед40264„ ЛЕВИЦАТА! “ показа водачите си на листи за двата типа избори на 9 юниАлтернативен Поглед25617Проф. Боян Дуранкев: Очакванията за огромна политическа смяна надали ще се сбъднатАлтернативен Поглед31332Проф. Боян Дуранкев: Желаят ли българите да влезнат в еврозоната или ще бъдат натикани в тази еврокошара!?Алтернативен Поглед131808Проф. Николай Витанов: Харков ще бъде обграден от съветската войска и ще бъде високомерен за 100 дниАлтернативен Поглед91239Ген. Димитър Шивиков: В обединението на искащите на Макрон ще бъдат натикани страните от соцлагераАлтернативен Поглед84245Полк. Николай Марков за патогенните процеси в Европейски Съюз и за превръщането му във федерацияАлтернативен Поглед74895Мартин Карбовски: Нашето изменничество към руснаците е едно от най-отвратите
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР