По скалата от 1 до 10 сцената в момента липсва

...
По скалата от 1 до 10 сцената в момента липсва
Коментари Харесай

Маравиля репетира по 12 часа с дъщеря си - slava.bg

По скалата от 1 до 10 сцената сега липсва на красивата актриса Лилия Маравиля до степен 100. Това призна самата тя в „ Шоуто на Николаос Цитиридис “ по бТВ, като изявлението й с водещия протече край плувен басейн без вода.

Лилия показа, че в дните на изолираност обича да се отдава на гледане на филми и сериали. „ Гледам сътрудниците по какъв начин играят, сценаристите по какъв начин пишат, режисьорите по какъв начин режисират, операторите по какъв начин снимат и така нататък “, изрази възхищението си от нашумелите тв поредици тя. „ Крадейки усещания, ти виждаш нещо, което в някоя роля ще ти свърши работа, някъде може да се „ пробута “, сподели актрисата от спектакъл „ София “ и добави, че чака репортажите на спортните коментатори, чиято интонация може да заимства. Специално за ролята си в „ Г-жа Министершата “ Лилия Маравиля е следила някои същински министерши. „ Те са по-млади от мен, желаят да наподобяват добре, знаят, че няма да се задържат дълго на тази позиция и за малко време тярбва да влязат в час “, разяснява тя.

За житейската си роля на майка Лилия изясни, че се учи в придвижване. Дъщеря й Паола, която предходната година приключи Италианския колеж, желае да става актриса. „ Тя доста се допитва до мен, доста ми има вяра и с право, тъй като аз съм доста взискателна и желая да изкарам от нея неща, които тя не подозира че носи “, уточни Маравиля и добави, че от време на време работи с щерка си по 12 часа по актьорски задания. „ Много се крещи и вика у нас “, сподели актрисата, омъжена за италиански банков съветник. И посочи, че това се случва на няколко езика: български, италиански, френски, британски. „ Понеже сега у нас е и свекърът ми Корадо, той, кой знае за какво, понякога минава на испански, а към кучето ни – немски шпиц, се обръща на немски “, пошегува се очарователната русокоска.

Източник: Монитор
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР