>По силата на одобрени от съда споразумения, 46-годишен мъж и

...
>По силата на одобрени от съда споразумения, 46-годишен мъж и
Коментари Харесай

Осъдиха младеж, шофирал без книжка и още двама, карали след алкохол и наркотици

> По силата на утвърдени от съда съглашения, 46-годишен мъж и 22-годишен юноша от Варна получиха условни санкции за шофиране след приложимост на алкохол и след приложимост на опиати, надлежно - по четири и по три месеца отнемане от независимост, отсрочени с 3 години изпитателен период. Съдът лиши подсъдимите от права да ръководят моторни транспортни средства в продължение на 10 месеца.

Самите дейности са осъществени от 46-годишния лидер на 2 септември тази година на междублоков паркинг в кв. "Владиславово ". При маневриране с алкохолна централизация от 1,43 промила, той блъснал непознат автомобил и му нанесъл материални вреди. Другият 22-годишен обвиняем е заловен зад кормилото на "Ситроен " при полицейска инспекция на 4 септември т. год. в кв. "Аспарухово ". Той бил тестван за приложимост на наркотични субстанции, като тестът дала позитивен резултат за приложимост на канабис.

Също в бързо произвеждане през днешния ден, Районен съд - Варна наложи на 26-годишен неправосопособен лидер наказване от 8 месеца отнемане от независимост,чието осъществяване се отсрочва с изпитателен период от 3 години. Подсъдимият не имал шофьорска брошура, заради липса на нужното приключено обучение за придобиване на сходна подготовка. Въпреки това, на 2 септември т. год. в гр. Долни Чифлик подсъдимият е бил засечен от полицейски патрул да ръководи мотоциклет "Ямаха ", спрян от придвижване и без регистрационни табели. Деянието е наказуемо по член 343в, алинея 2 от Наказателния кодекс. Проверка в масивите на Министерство на вътрешните работи посочила, че 26-годишния недееспособен лидер е бил глобен по административен път, с влезнало в действие наказателно разпореждане, за друго такова нарушаване, осъществено броени месеца преди актуалното действие.

Споразуменията са дефинитивни и влизат в действие незабавно.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР