По съобщение на “Асошиейтед прес на 11 октомври, с наближаването

...
По съобщение на “Асошиейтед прес на 11 октомври, с наближаването
Коментари Харесай

Степента на тревожност и депресия при американските младежи нараства

По известие на “Асошиейтед прес ” на 11 октомври, с наближаването на новия образователен период, американските учители се тревожат повече за персоналната си сигурност, в сравнение с от това дали учениците са си написали домашните. Търсенето на книги, ориентирани към това по какъв начин деца да се оправят с травматично събитие като пукотевица в учебно заведение нараства доста.

Данните демонстрират, че продажбите на книгите за младежи по отношение на справяне с принуждение, стрес и меланхолия непрестанно порастват към този момент 9 години поред. През 2021 година продажбите на такива книги доближават близо 6 милиона, което е два пъти повече спрямо 2012г.

Авторът на телевизионната стратегия за детско обучение „ Улица Сезам “ Иън Елис Джеймс съобщи, че при децата, които са претърпели случаи на принуждение с оръжия, е най-важно да се отстрани отрицателното въздействие на тези стрес фактори върху тях. Децата от региони с въздействие на принуждение са доста по-добре осведомени с оръжията, в сравнение с техните родители.
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР