По-рано този месец в Интернет се появи информацията, че Epic

...
По-рано този месец в Интернет се появи информацията, че Epic
Коментари Харесай

Sony продължава да инвестира в Epic Games

По-рано този месец в Интернет се появи информацията, че Epic Games Store работи на загуба от своето основаване до момента. Сумата звучи внушително (над $450 000 000), само че както след това изясни създателят и изпълнителен шеф на Epic Games,, а вложения. Причината за това харчене, стана също по този начин ясно по-късно, се крие в сериозните пари, които компанията харчи, с цел да притегли разработчици и издатели да разгласяват своите игри под формата на ексклузиви за магазина. И в случай че има закони в бизнеса, които не се трансформират, то един от тях в действителност е подобен: с цел да вземеш, би трябвало да дадеш. Изглежда, че вложителите на Epic също знаят тази меродавна истина, тъй като неотдавна приключилият следващ капиталов цикъл за компанията завърши с голям триумф, събирайки субсидиране в размер на един милиард $. А една пета от тази сума е пристигнала от Sony, предава GamingBolt. Инвестицията на Sony Group Corporation от $200 000 000 следва такава от предходната година, която беше в размер на $250 000 000, дадени за миноритарен дял в Epic Games.

„Инвестицията надгражда върху едно към този момент близко съдействие сред двете компании и удостоверява техните общи упоритости и задача, които целят прогрес в основаването на най-модерни технологии, развлечение и социално-свързани онлайн услуги“, споделиха от Epic Games при анонса за направената от Sony инвестиция.

„Благодарни сме на нашите, както на новите ни, по този начин и на към този момент съществуващите вложители, които поддържат визията ни за Epic и. Тяхната инвестиция ще ни помогне да изградим свързани обществени прекарвания във Fortnite, Rocket League и Fall Guys, до момента в който в това време оказваме помощ на разработчиците и основателите на наличие посредством Unreal Engine, Epic Online Services и Epic Games Store“, споделят на собствен ред от компанията във връзка с следващия сполучлив капиталов цикъл, извършен от тях.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР