По-рано тази седмица, CD Projekt RED доклад за финансовото представяне

...
По-рано тази седмица, CD Projekt RED доклад за финансовото представяне
Коментари Харесай

Отсъствието на Cyberpunk от PSN влияе на общите продажби на играта

По-рано тази седмица, CD Projekt RED отчет за финансовото показване на компанията за последните месеци на среща със своите вложители. На нея беше показан проект за нов метод за създаването на игри на студиото. Вместо да се концентрират над работата по една игра, до момента в който не я завършат, CDPR ще преминат към паралелна разработка на повече от една игра по едно и също време. По време на срещата е бил обиден и въпроса за положението на Cyberpunk 2077 и това, което се случва с играта към сегашния миг. Оказва се, че решението на Sony да приключи продажбата на играта въздейства отрицателно на продажбите на всички платформи. Това беше разкрито от старши вицепрезидента по бизнес развиването в компанията Михал Новаковски. Макар и да не разкрива съответни цифри, той споделя, че продажбите на Cyberpunk 2077 ще се обуславят от два съществени фактора: излизането на играта за идващото потомство конзоли и завръщането ѝ в екосистемата на PSN. Новаковски е уверен, че повторната поява на играта за конзолите на Sony ще повлияе за решението за поръчка на другите платформи.

„По отношение на продажбите на Cyberpunk, преди всичко имам вяра, че те ще се дефинират от два основни детайла, върху които работим“, споделя Новаковски, представен от VGC. „Първото е обновяването и оправянето на проблемите в играта и това би трябвало да докара също до завръщането на играта в магазина на Sony. Тяхното решение е чакано от доста геймъри и ние сме уверени, че това ще окаже въздействие върху потребителските решения и то освен за хората, които употребяват PlayStation, само че също и на други платформи. Така че това е значимо за нас“.

Едно от обещанията, които CDPR направиха по време на срещата са и това, студиото да стартира към този момент рекламните си акции за техните игри по-близо до техните министър председатели (анонсът на Cyberpunk 2077 беше изработен осем години преди появяването на играта), както и да показват предварителни фрагменти от всички платформи, за които ще се появи заглавието.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР