По-рано тази година се появи слух, че Electronic Arts работят

...
По-рано тази година се появи слух, че Electronic Arts работят
Коментари Харесай

ЕА анонсираха игра по „Черната пантера“

По-рано тази година се появи слух, че Electronic Arts работят по сингълплейър игра от света на „ Черната пантера “, само че до тази седмица това си оставаше слух. В понеделник издателят публично разкри въпросното заглавие, описвайки го като фокусирано над историята сингълплейър екшън-приключенска игра по комиксите на „ Марвъл “. Играта ще се създава от Clifhanger Games, ново студио, основано в Сиатъл, което се управлява от Кевин Стивънс, някогашен началник на Monolith Productions, известни с Middle-earth: Shadow of Mordor и Shadow of War. Сред екипа на Clifhanger се открояват имената и на хора, работили по игри, като God of War, Call of Duty, Halo и други

„ Ние сме отдадени на това да доставим на играещите една приключено и достоверно прекарване от света на Black Panther, като им предоставим голяма независимост на деяние и надзор върху историята, невиждана до момента. Уаканда се явява извънредно богата среда за супергероите и задачата ни е да създадем един героичен свят за играчите, които обичат „ Черната пантера “ и желаят да изследват света на Уаканда, тъкмо както нас “, написа в анонса на играта Стивънс.

От обявата на Стивънс се схваща, че играта е към момента в напълно ранен стадий на разработка, като студиото набира разработчици и дизайнери за нея. Това не е единствената игра по комикси на „ Марвъл “, която се приготвя от ЕА. Вече стана ясно, че основателите на Dead Space Remake са почнали работа по игра от света на „ Железния човек “.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР