По-рано на консултации с държавния глава бе ГЕРБ-СДС. Бойко Борисов,

...
По-рано на консултации с държавния глава бе ГЕРБ-СДС. Бойко Борисов,
Коментари Харесай

Гледайте на живо в Dir.bg: ПП-ДБ на консултации при президента

По-рано на съвещания с президента бе ГЕРБ-СДС. Бойко Борисов, Десислава Атанасова и Томисла Дончев показаха вяра, че ще бъде формирано държавно управление с ПП-ДБ. От ГЕРБ обявиха още, че ще работят отговорно и няма да позволен банкрут на страната. 

Преди консултациите първата мощ в Народното събрание откри общ език с втората - ПП-ДБ, с които се схванаха за обща законодателна стратегия, само че от " Продължаваме промяната - Демократична България " са безапелационни, че не са коментирали въпроса за постоянно държавно управление.

Радев ще завърши на следващия ден кръга от съвещания, излиза наяве от графика на насрочването им. В петък президентът ще одобри поредно представители на парламентарните групи на " Възраждане ", Движение за права и свободи, " Българска социалистическа партия за България " и " ИТН ".

След края на кръга съвещания с парламентарните групи президентът Румен Радев би трябвало да връчи първия мандат за сформиране на държавно управление на най-голямата парламентарно показана мощ в 49-ото Народно заседание, което е точно ГЕРБ-СДС. По думите на водача на ГЕРБ след консултациите, президентът е споделил, че може да забави процеса единствено с няколко дни.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР