По-рано днес беше съобщено, че Софийската районна прокуратура е предложила

...
По-рано днес беше съобщено, че Софийската районна прокуратура е предложила
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: И Борисов, и Петков трябва да се откажат от имунитетите си

По-рано през днешния ден беше обявено, че Софийската районна прокуратура е предложила на основния прокурор да изиска от Народното събрание имунитета на съпредседателя на " Продължаваме промяната " Кирил Петков.

На въпрос за какво тъкмо в този момент се прави това искане за имунитет, Тошко Йорданов отговори: " Питайте основния прокурор, това трябваше от дълго време да се случи ".

Това не е офанзива против Кирил Петков, знаете, че Конституционният съд потвърди, че Петков е излъгал, това е документна машинация , разяснява Тошко Йорданов.

Любопитно ми е дали Кирил Петков към момента не е канадски жител, тъй като той е и народен представител, което също е нарушаване, само че сигурно тогава излъга, добави ръководителят на ПГ на Има Такъв Народ.

Попитан дали имунитета на депутати не е залог за бъдещия кабинет, Йорданов разяснява, че това е " непоносимо държавно управление ". " Отвратително държавно управление е по-лошо в сравнение с да няма държавно управление ", добави той.

" Това са хората, които в прав текст обявиха, че с кръв и срещу закона ще уволняват хора и ще си вършат Министерство на вътрешните работи за изборите ", уточни още той.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР