По принцип всички са свикнали да виждат популярните личности в

...
По принцип всички са свикнали да виждат популярните личности в
Коментари Харесай

Светлана Гущерова се показа без грим

По принцип всички са привикнали да виждат известните персони в техния цялостен искра, защото съвършената визия, лишена от каквито и да било дефекти, е част от звездния им имидж, който те усърдно поддържат.

Независимо дали става въпрос за обществени изяви или просто за няколко фрагмента, обикалящи обществените мрежи, известните персони поставят старания да наподобяват оптимално добре, обръщайки внимание на всеки забележим за очите подробност - от прическа през грим до облекло.

Въпреки всичко обаче, те също са просто хора и това проличава най-много, когато се намират в уютната атмосфера на своя дом, надалеч от светлините на прожекторите и суетата на шоубизнес средите, в които се изявяват.

И въпреки доста от родните звезди да не престават да показват безупречния си облик във виртуалното пространство, даже по време на пандемията, по-голямата част от която се намираха сред четири стени, има и такива, които не се тормозят да покажат на своите фенове по какъв начин наподобяват в натурален тип. Така да вземем за пример Светлана Гущерова, която през последните две години бе по-малко дейна в платформите за връзка от нормалното, показа в персоналния си Instagram акаунт кадър, показващ подаръка по случай празникa на дамата, изработен ѝ от нейните брачен партньор и щерка.

Tя театралничи пред обектива в рамките на фамилното им жилище, седнала на бял мек диван, държейки в ръце огромен букет от червени рози. Плеймейтката е облечена в дълга черна рокля с тънки презрамки, показвайки се на почитателите си без грим. На масата пред нея стои вторият подарък, който е получила, а точно форми, направени като букви, изписващи думата " мама ", които са изпълнени с пъстри цветя.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР