По предложение на британския премиер Борис Джонсън англичаните ще имат

...
По предложение на британския премиер Борис Джонсън англичаните ще имат
Коментари Харесай

Борис Джонсън предлага понеделник за почивен ден в Англия при победа на UEFA EURO 2020

По предложение на английския министър председател Борис Джонсън англичаните ще имат почивен ден - в понеделник, в случай че националният тим на Англия победи Италия на финала на UEFA EURO 2020.

Официалният представител на Джонсън съобщи: „ Не желаеме да задминавам резултата за мача в неделя. Ясно е, че желаеме Англия да победи и да завоюва финала. Запитан дали шефовете би трябвало да разрешат на своите чиновниците да почиват в деня след дуела, с цел да отпразнуват уместно успеха, представителят на Джонсън съобщи: „ Бихме желали тези компании, които биха могли да пуснат чиновниците си в отмора, да го създадат, в случай че могат, само че признаваме, че това зависи от самата компания ".
Англичаните се класираха за огромния край, откакто победиха отбора на Дания. На успеха се зарадва и принц Уилям, който изгледа мача от формалната ложа на стадиона. Този успех изкара и доста англичани по улиците чак до ранните часове на нощта.
Голямата футболна борба е тази неделя, на 11 юли, когато англичаните ще се изправят против тима на "скуадра адзура ". Финалната среща ще се играе на емблематичния стадион "Уембли " в Лондон.

Любопитна детайлност е, че англичаните не са стигали до полуфинали на Европейско състезание от 1996 година. 25 години по-късно националният тим на Англия още веднъж стигна до предните позиции на огромния европейски конгрес. Дни преди финала в неделя, почитатели започнаха да залагат Англия или Италия ще е новият европейски първенец.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР