По повод двубоя, който ще се състои от 20.00 ч.

...
По повод двубоя, който ще се състои от 20.00 ч.
Коментари Харесай

Свирепи мерки за дербито Локо – Левски

По мотив дуела, който ще се състои от 20.00 ч. на стадион „ Локомотив “, е обезпечено засилено полицейско наличие в спортната зона и на територията на регионалния град.

Служителите на реда ще наблюдават за недопускане на противообществени прояви и ще обезпечават пътната сигурност. Екипи ще патрулират по улиците и в проблематичните зони, а при приемане на сигнали за нередности ще реагират навреме.

Предвиден е полицейски акомпанимент за последователите на гостуващия тим след посрещането им на 133-ти км на автомагистрала „ Тракия ”, посока Бургас /тир паркинг/ и на разклона за с. Войводиново на източния обходен път I-8. В Пловдив маршрутът на напредване към стадиона ще се реализира по бул. „ Освобождение ” до входа откъм ул. „ Димитър Ризов ”, която ще бъде затворена и обособена като паркинг за техните коли.

Достъпът до трибуните на последователите на тима хазаин ще става през формалния вход откъм бул. „ Санкт Петербург ”, посока ул. „ Цветан Лазаров ”.

За застраховане на сигурността на придвижване в региона на стадиона е  възможно краткотрайно и поетапно ограничаване на пътни транспортни средства, в това число и от всеобщия градски превоз, по ул. „ Димитър Ризов ” и ул. „ Проф. Цветан Лазаров ”, от кръстовището с бул. „ Освобождение ” до кръстовището с бул. „ Санкт Петербург ”.

Всички гости на спортното оборудване ще бъдат проверявани подробно от униформените на построените контролно-пропускателни пунктове.  Задължително е представянето на документ за идентичност. Деца до 14 години влизат единствено с пълновръстен компаньон и авансово попълнена декларация. Няма да   се позволяват фенове с наложена възбрана за посещаване на спортни мероприятия; носещи неразрешени или рискови предмети; използвали алкохол и/или наркотични субстанции.

За да бъде избегнато скупчване, входовете ще бъдат отворени от 17.45 ч.

Напомняме, че за последователите на гостуващия тим билети няма да се продават в деня на срещата.

По време на защитата на мача ще бъде употребявано видеонаблюдение и при осъществяване на нарушаване откритите от записите лица ще бъдат глобени според Закона за запазване на публичния ред при осъществяване на спортни мероприятия и Наказателния кодекс.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР