По първоначални данни детето е откарано в болница с комоцио.

...
По първоначални данни детето е откарано в болница с комоцио.
Коментари Харесай

Пореден инцидент в София: Блъснаха 15-годишно момиче на централен булевард

По първични данни детето е откарано в болница с комоцио. На място са пристигнали кола за спешна помощ и полиция. Засега не са известни повече детайлности по случая. 

Само преди дни, на 26 май, в Приморско бе ударена и 12-годишна украинка.

Около 19:45 часа на ул. " Трети март " против дом №62 наоколо до бистро автомобил, ръководен от 47-годишен мъж, лишава преимуществото и блъска пресичащото по пешеходна пътека момиче. Детето е с краткотрайна протекция у нас и живее в Китен. За благополучие, се разминава без съществени пострадвания. То е прегледано от екип на " Спешна помощ " и освободено без назначено лекуване. 

Докато войната по пътищата изкарва на митинги от ден на ден близки на починали при сходни произшествия, прокуратурата в Хасково се зае със случай на пийнал водач, карал над 20 км в насрещното , криволичейки по пътя между селата Корен и Малево, а след това и в правата към Хасково преди птицекомбината. 

Сигналът на тел. 112 подал различен лидер, който го последвал и снимал. По-късно нарушителят е открит в дома си и арестуван, откакто дрегерът отчел 2,62 промила алкохол. Той е откаран в полицейското ръководство, където е дал пояснения, само че не е арестуван по здравословни аргументи, заяви.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР