По-паметливите помнят култовото заглавие „България дете“.То се превърна в символ

...
По-паметливите помнят култовото заглавие „България дете“.То се превърна в символ
Коментари Харесай

България уби жена - или защо Бойко Рашков мълчи оглушително за вихрещата се битова престъпност

По-паметливите помнят паметното заглавие „ България дете “.

То се трансформира в знак и заключителен завършек на провалената Костовата власт напролет на 2001 година Повече от 20 години по-късно за голямо страдание се постанова отново да си го напомним. Просто тъй като в действителност жена. В случая – ограбената, отвлечена и брутално разчленена Ери Пехливанян от Русе.
свързани новини49780преди 4 часа14794преди 3 часа
Убитата бизнесдама е жертва на своя житейски триумф. Нейните сатрапи са желали просто парите й – цинично, извънредно, вулгарно. Ще кажете – битовата престъпност е на всички места – по света и унас. Да – правилно, само че за тази цел има страна, има органи на реда, има налози, с които всички ние им плащаме заплатите. За да пазят нашия живот, здраве и имущество – обезпечени и неприкосновени още от първата ни призната преди повече от 140 години Конституция.

Да, но не!

Другаде си имат страна. У нас си имаме Бойко Рашков. Същият към този момент 9 месеца е решил, че единствената му работа като вътрешен министър е да извършва поръчките на подмолните ментори, имащи проблеми с правосъдната система. А задачата е ясна – пердах по една партия и един основен прокурор, тъй като просто не ни харесват. Те би трябвало да бъдат изчегъртани, убити, разчленени. Дотук добре, единствено че има ли водач в самолета? Защото българската полиция безусловно абдикира от законовите си отговорности. Де факто стана безпощадно ясно, че единствената сложена й задача е да се бие с политическите съперници на ръководещия режим. А жителите на процедура бяха оставени на произвола на ориста. Всеки да се оправя самичък по какъв начин може.

Може би това е пътят. Поединично и добре въоръжени да се оправяме против бандитите. Поради простата причина, че Министерство на вътрешните работи на Рашков е заето да се занимава с подправените ченгесарски мероприятия на Чобановци. Които през днешния ден даже ще бъдат изслушвани във вътрешната комисия на Народното събрание.

Но ще чуят ли мнението на почернения брачен партньор на жертвата? Или той не е значим. За Бедрос Пехливанян няма да има състрадание, той е част от структурата в Русе на незаконна партия, която персонално Рашков разгласи за такава.

Подобни заклинания чувахме и от други мутри – Бабикяни, Хаджигеновци, Минековци, Трайковци. Всички те повече от година, в това число и от най-високите вероятни институционални трибуни (Народно заседание и Министерски съвет) призоваваха за кавга с инакомислещите, за заличаване на партийния и съсловен зложелател. Месеци наред бяха впрегнали целия държавен запас, в това число и полицейски, в името на заповедите, спуснати от същинските им началници – родни и задгранични олигарси.

Днес Рашков и Хаджигенов мълчат оглушително. Министерство на вътрешните работи извършва политически поръчки. Битовата престъпност вилнее в чудовищни размери. Българските жители са ограбвани, унижавани, отвличани, убивани.

А жена. За голямо страдание надали ще е последната жертва на ужасяващото безумство, обхващащо изгубилото разсъдъка си българско общество, което повери живота и здравето ни на политически шмекери.

Пиянството на един народ. И идната му тъга.

Светла памет на Ери Пехливанян и съболезнования на околните.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР