По обвинителен акт на Окръжна прокуратура - Сливен бе наложено

...
По обвинителен акт на Окръжна прокуратура - Сливен бе наложено
Коментари Харесай

Доживотен затвор за мъжа, наръгал 15 пъти с нож и убил свой проятел в Сливен


По обвинителен акт на Окръжна прокуратура - Сливен бе наложено наказване „ пожизнен затвор “ във връзка с Т.Й. Той е упрекнат за това, че съзнателно е умъртвил 39-годишен мъж, нанасяйки му 15 удара с нож. Т.Й. е обвиняем и за това, че е направил опит съзнателно да умъртви бащата на 39-годишния мъж, нанасяйки му удари с нож в десните подбедрица и раменна става, целейки да улесни осъществяването на убийството на по-младия мъж. Опитът за ликвидиране е останал незавършен, заради независещи от Т.Й. аргументи.

Престъпленията са осъществени на 02.06.2020 година в гр. Сливен. Те са квалифицирани по чл.116 от Наказателен кодекс, защото са осъществени по изключително непосилен метод. 

По време на следствието е открито, че потърпевшите мъже са се намирали в апартамент. Подсъдимият, който имал дългогодишно другарство с по-младия потърпевш, отишъл в жилището, с цел да изиска пари, които неговият другар му дължал. Между тях зародил спор, по време на който Т.Й. извадил нож и направил горепосочените закононарушения. 

Присъдата на Окръжен съд - Сливен предстои на обжалване пред Апелативен съд - Бургас, оповестиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура - Бугас.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР